Actiemogelijkheden bij koopgebreken (extra sessie)

Inhoud
Actiemogelijkheden bij koopgebreken (3u)

Na de aankoop van een onroerend goed kunnen er elementen opduiken waardoor de koper niet het volle genot van het gekochte pand krijgt.

Enkele voorbeelden:
- Gebrekkige levering: er wordt niet geleverd wat verwacht was. Er blijkt bv. een herstelvordering wegens stedenbouwkundige inbreuken aan het goed te kleven
- Verborgen gebreken: er duiken gebreken op die bij de aankoop verborgen waren. Er zit bvb. een huiszwam achter het vals plafond.
- Uitwinning: derden blijken aanspraken te maken op het onroerend goed. Krakers hebben bvb. het pand bezet of een buurman beweert dat hij de achtertuin heeft verworven door verkrijgende verjaring.

Wat zijn in dat geval de vorderingsmogelijkheden van de koper? Wat is de positie van de makelaar hierin? Kan hij aansprakelijk worden gesteld?
WanneerBegint omEindigt omWaarDocent / Spreker
18/01/201814:0017:00LocatieFRANK BURSSENS, Everest Law
 PrijsBTW
Standaardtarief € 75 21%
Voordeeltarief CIB-leden € 60 21%
Totale uren:
3 u
BIV-erkende vormingsuren:
3 u
Deze opleiding wordt georganiseerd i.s.m. het Sociaal Fonds voor de Vastgoedsector. Bedienden en zaakvoerders die aan de voorwaarden voldoen, kunnen gratis deelnemen, maar moeten dan wel inschrijven door op de link van het Sociaal Fonds te klikken.

ORIS Webdesign & Drupal Development