Het contentieux van de algemene vergadering

Inhoud
Het contentieux van de algemene vergadering (3u)

De organisatie en het verloop van een algemene vergadering geven dikwijls aanleiding tot geschillen met ontevreden mede-eigenaars.

In deze opleiding worden aan de hand van recente casussen de voornaamste pijnpunten in kaart gebracht. Er wordt aangegeven hoe ze kunnen worden voorkomen en hoe ze kunnen worden geremedieerd.
Er wordt aandacht geschonken aan het opstellen van de agenda, de bijeenroeping van de vergadering, het samenstellen van het bureau, het notuleren van de aanwezigheden en de volmachten, het al dan niet toestaan van de aanwezigheid van derden die bijstand verlenen, het bepalen van de vereiste meerderheden en het verloop van de stemmingen, het notuleren van de genomen beslissingen en de mededeling van de notulen.

We bekijken ook de procedure waarbij beslissingen van de algemene vergadering worden aangevochten en de uitvoerbaarheid van de beslissingen volgens deze procedure.

Er wordt uiteraard ook telkens aangeduid waar het nieuwe appartementsrecht wijzigingen met zich mee zal brengen.
WanneerBegint omEindigt omWaarDocent / Spreker
14/12/201814:0017:00LocatieFRANK BURSSENS, Everest Law
 PrijsBTW
Standaardtarief € 75 21%
Voordeeltarief CIB-leden € 60 21%
Totale uren:
3 u
BIV-erkende vormingsuren:
3 u
Deze opleiding wordt georganiseerd i.s.m. het Sociaal Fonds voor de Vastgoedsector. Bedienden en zaakvoerders die aan de voorwaarden voldoen, kunnen gratis deelnemen, maar moeten dan wel inschrijven door op de link van het Sociaal Fonds te klikken.

Privacy beleid | Cookie beleid | ORIS Webdesign & Drupal Development