Het pand en de koper… een match (Zwijnaarde)

Inhoud
Het pand en de koper… een match (6u)

Welk huis past bij welke potentiële koper?
Elke potentiële klant is anders, elke match heeft een andere basis.

Met welke personen kan u als makelaar perfect naar een ‘volledig te renoveren’ huis gaan, ook al gaf die eerst aan alleen een instapklaar huis te willen kopen? Wie kan met veel enthousiasme binnenstappen in een appartement waar al 6 maanden niet gepoetst is? Welke koper kan zonder stress een pand kopen dat eigenlijk een pak boven het vooropgestelde budget ligt? Welke potentiële klant is gecharmeerd als u hen een totaal ander huis toont dan gevraagd?

Tijdens deze sessie, krijgt u een aantal inzichten in uw potentiële klanten. Inzichten die u helpen om de juiste match te maken tussen de potentiële koper en beschikbare panden. Inzichten die ervoor zorgen dat u ook soms andere dingen durft voor te stellen dan wat klant in eerste instantie had gevraagd. En dat alles met als uiteindelijk doel sneller een koper vinden voor elk pand.
WanneerBegint omEindigt omWaarDocent / Spreker
06/05/201910:0013:00LocatiePETRA LEBEAU, trainer Knowledge On the Spot
06/05/201913:3016:30LocatiePETRA LEBEAU, trainer Knowledge On the Spot
 PrijsBTW
Standaardtarief € 150 21%
Voordeeltarief CIB-leden € 120 21%
Totale uren:
6 u
BIV-erkende vormingsuren:
3 u
Deze opleiding wordt georganiseerd i.s.m. het Sociaal Fonds voor de Vastgoedsector. Bedienden en zaakvoerders die aan de voorwaarden voldoen, kunnen gratis deelnemen, maar moeten dan wel inschrijven door op de link van het Sociaal Fonds te klikken.

Privacy beleid | Cookie beleid | ORIS Webdesign & Drupal Development