Update fiscaliteit voor vastgoedtransacties in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Inhoud
Update fiscaliteit voor vastgoedtransacties in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (3u)

Als vastgoedmakelaar in het Brussel Hoofdstedelijk Gewest krijgt u wellicht dagelijks vragen rond fiscale constructies voor de aankoop en verkoop van vastgoed.

In deze opleiding krijgt u een overzicht van de laatste nieuwigheden m.b.t. de Brusselse vastgoedfiscaliteit. We zoomen in op de wijzigingen m.b.t. het verhoogde abattement (uitbreiding en een aanpassing van het cumulverbod met terugwerkende kracht), van toepassing sinds 1 januari 2018. We gaan dieper in op de wijzigingen die gepaard gingen met de overname van de dienst belastingen van de onroerende voorheffing door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op 1 januari 2018.

Toch nogal wat wijzigingen waarop we nu een duidelijker zicht hebben.

We bekijken ook de wijzigingen ingevolge de fiscale hervorming in 2016 en 2017 zoals de afgeschafte woonbonus, de verlaagde schenkingsrechten bij schenking van onroerende goederen en voorts komen de basisbeginselen van de Brusselse registratierechten en de problematiek van de kadastrale inkomens nog aan bod.

Kortom: na deze opleiding bent u weer helemaal up-to-date
WanneerBegint omEindigt omWaarDocent / Spreker
13/12/201814:0017:00LocatieDIETER VAN EECKHOUT, Brussel Fiscaliteit
 PrijsBTW
Standaardtarief € 75 21%
Voordeeltarief CIB-leden € 60 21%
Totale uren:
3 u
BIV-erkende vormingsuren:
3 u
Deze opleiding wordt georganiseerd i.s.m. het Sociaal Fonds voor de Vastgoedsector. Bedienden en zaakvoerders die aan de voorwaarden voldoen, kunnen gratis deelnemen, maar moeten dan wel inschrijven door op de link van het Sociaal Fonds te klikken.

Privacy beleid | Cookie beleid | ORIS Webdesign & Drupal Development