TikTok- en Reelsmarketing: word jij een trendsetter?

BIV erkende uren: 3u

Inhoud

TikTok- en Reelsmarketing: word jij een trendsetter? (6u)

Het sociale netwerk TikTok (korte filmpjes in een loop waarin je je creatief kan uitleven met muziek) wordt steeds populairder en is zelfs voor de vastgoedsector niet meer weg te denken als social media platform. Maar ook Reels op Instagram, dat dan weer bekender is bij twintigers, wint aan terrein.

Probeer je ook het jongere publiek te bereiken met je kantoor? Of wil je gewoon een trendsetter zijn in de vastgoedwereld? Ontdek dan samen met ons de mogelijkheden.

I Like Media trainer Lobke Gielkens zet je graag op weg en leert je in een interactieve en praktische ‘TikTok & Reels dagopleiding voor bedrijven’ hoe je een eigen TikTok en/of Reels-account aanmaakt en hoe je dit medium professioneel kunt inzetten. Je verneemt hoe u een idee omzet in een scenario en hoe je er dan een afgewerkt filmpje op TikTok en/of Reels van maakt.

Je krijgt tips over het formaat, de lengte en de opbouw van uw TikTok - en Reels-filmpje. Je leert ook hoe je betere filmpjes maakt met je smartphone en welke apps je hierbij kunnen helpen.

En je krijgt inspirerende voorbeelden van andere bedrijven te zien.

Voor wie? Voor iedereen die eraan denkt om TikTok of Reels bedrijfsmatig of persoonlijk in te zetten. Voor deze opleiding is reeds enige voorkennis vereist, je hebt best de opleiding Starten met Instagram en/of Meer halen uit Instagram succesvol afgewerkt.

Doelgroepen

  • Vastgoedbemiddelaars
  • Vastgoedbeheerders
  • Bedienden
  • BIV-stagiairs

Leerdoelen

Na deze opleiding:

  1. 1. Weet je hoe TikTok en Reels werken
  2. 2. Kun je TikTok en Reels strategisch inzetten in je communicatie
  3. 3. Kun je je ideeën omzetten tot uitgewerkte filmpjes

Planning

Antwerpen
Dinsdag 13 Dec. 2022 - 09u00 - 12u00
3u Lobke Gielkens
Dinsdag 13 Dec. 2022 - 13u00 - 16u00
3u Lobke Gielkens
Docenten
tiktok.png
Marketing

19 opleidingen

Anderen bekeken ook

Er is een fout opgetreden. Probeer de pagina te herladen en opnieuw te proberen. Reload 🗙