Hervorming vennootschapsbelasting nà het zomerakkoord: vloek of zegen voor uw vennootschap?

Inhoud
Hervorming vennootschapsbelasting nà het zomerakkoord: vloek of zegen voor uw vennootschap? (3u)

De invoering van het zomerakkoord heeft de afgelopen maanden heel wat stof doen opwaaien. Vanuit bepaalde hoeken bewierookt, maar evenzeer zwaar bekritiseerd. Tijdens deze workshop geven we u een objectieve kijk op de wetswijzigingen en de impact daarvan voor (vastgoed)vennootschappen. De veranderingen zijn immers ingrijpend: verliezen die niet meer volledig aftrekbaar zijn, kapitaalverminderingen die niet meer belastingvrij kunnen, wijzigingen ook aan het regime van gespreide belasting van meerwaarden…. Zijn we met z’n allen voortaan verplicht om een hogere bedrijfsleidersbezoldiging op te nemen? Ook de fiscaliteit van bedrijfswagens verandert drastisch. Daar staat tegenover dat de tarieven in de vennootschapsbelasting drastisch dalen. Maar wat wil dit concreet zeggen ? Is het nut van een vennootschap dan gestegen of net niet? Welke wijzigingen zijn ingegaan vanaf 2018 en wat zit er aan te komen in 2020?
In deze workshop gidsen we u op praktische wijze doorheen de belangrijkste wijzigingen en de impact daarvan, zodat u opnieuw de weg vindt in het fiscale doolhof.
WanneerBegint omEindigt omWaarDocent / Spreker
26/02/201814:0017:00LocatieTANJA DE DECKER, Baker Tilly Belgium
 PrijsBTW
Standaardtarief € 75 21%
Voordeeltarief CIB-leden € 60 21%
Totale uren:
3 u
BIV-erkende vormingsuren:
3 u
Deze opleiding wordt georganiseerd i.s.m. het Sociaal Fonds voor de Vastgoedsector. Bedienden en zaakvoerders die aan de voorwaarden voldoen, kunnen gratis deelnemen, maar moeten dan wel inschrijven door op de link van het Sociaal Fonds te klikken.

ORIS Webdesign & Drupal Development