Een contentplan opstellen voor de sociale media van uw vastgoedkantoor (Zwijnaarde) (extra sessie)

Inhoud
Een contentplan opstellen voor de sociale media van uw vastgoedkantoor (6u)

Communiceren via sociale media staat gelijk aan planning. Maar hoe komt u nu tot een plan dat zowel haalbaar, efficiënt als doeltreffend is? En welke online content (links, foto’s, video’s, polls, …) kunt u inzetten om te scoren?

In deze opleiding vertalen we uw communicatiedoelstellingen in creatieve en opvallende content die rendeert en schwung geeft aan uw online kanalen. U krijgt praktische oefeningen en inspirerende voorbeelden.

We starten de dag met strategie: Wie is uw doelgroep? Wat wil u bereiken met uw online kanalen? Die vragen zetten we om in concrete en meetbare doelstellingen en vertalen we naar inhoud. Welke content zorgt bijvoorbeeld voor kliks naar uw website? Welke posts zorgen voor betrokkenheid op uw sociale media? En hoe koppelen we de blog of nieuwsbrief daaraan?

Verder gaan we aan de slag met formats, thema’s en top topicals en gieten we onze ideeën in een planning.

Na afloop van de sessie gaat u naar huis met een contentkalender die vormelijk, inhoudelijk én strategisch helemaal juist zit. Het ideale vertrekpunt om de online communicatie van uw kantoor stevig in handen te nemen!

Voorkennis: u gebruikt al sociale media voor uw kantoor. Of dat enkel Facebook is of meerdere kanalen, maakt niet uit.
WanneerBegint omEindigt omWaarDocent / Spreker
12/11/201910:0013:00LocatieBRECHT VANDERSTRAETEN, I Like Media
12/11/201913:3016:30LocatieBRECHT VANDERSTRAETEN, I Like Media
 PrijsBTW
Standaardtarief € 180 21%
Voordeeltarief CIB-leden € 150 21%
Totale uren:
6 u
BIV-erkende vormingsuren:
3 u
Deze opleiding wordt georganiseerd i.s.m. het Sociaal Fonds voor de Vastgoedsector. Bedienden en zaakvoerders die aan de voorwaarden voldoen, kunnen gratis deelnemen, maar moeten dan wel inschrijven door op de link van het Sociaal Fonds te klikken.

Privacy beleid | Cookie beleid | ORIS Webdesign & Drupal Development