Technisch beheer in ME - deel 1: minimale wettelijke eisen - dagelijks beheer (incl. regelgeving gewijzigde dakisolatienormen!)

Inhoud
Technisch beheer in ME - deel 1: minimale wettelijke eisen - dagelijks beheer (incl. regelgeving gewijzigde dakisolatienormen!) (3u)

Aan de hand van concrete voorbeelden wordt een overzicht gegeven van de technische wetgeving m.b.t. het bouwkundige onderhoud van appartementsgebouwen waarmee u dagelijks te maken krijgt.
U verneemt wat het onderscheid is tussen normen en KB’s, welke keuring echt verplicht is en welke enkel wordt aangeraden (en waarom).

Komen o.a. aan bod in het eerste deel:
- dakisolatienormen
- stookolietanks
- onderhoud verwarmingsinstallaties-verwarmingsaudit
- elektriciteit algemene delen
- bliksemafleiders
- asbest
- levenslijnen (systemen op dak waarop mensen zich kunnen vastklikken)
- poorten
- liften
- postinterventiedossier: algemeen en in mede-eigendom
- brandveiligheid

Volg ook deel 2 in de namiddag! Na het volgen van delen 1 en 2 van de opleiding ‘Technisch beheer- de gebouwenaudit’ heeft u een inzicht in de te verwachten aanpassingen die moeten gebeuren om uw VME’s te beheren op korte termijn en op langere termijn conform de toekomstige - technische – veiligheids-comfort-gezondheids-en energetische eisen 2050.
WanneerBegint omEindigt omWaarDocent / Spreker
13/01/202010:0013:00LocatieJORIS BREUGELMANS, directeur BTV
 PrijsBTW
Standaardtarief € 85 21%
Voordeeltarief CIB-leden € 70 21%
Totale uren:
3 u
BIV-erkende vormingsuren:
3 u
Deze opleiding wordt georganiseerd i.s.m. het Sociaal Fonds voor de Vastgoedsector. Bedienden en zaakvoerders die aan de voorwaarden voldoen, kunnen gratis deelnemen, maar moeten dan wel inschrijven door op de link van het Sociaal Fonds te klikken.

Privacy beleid | Cookie beleid | ORIS Webdesign & Drupal Development