Waarom VIVO?

Gespecialiseerde docenten

VIVO doet beroep op een uitgebreid team van ervaren en gespecialiseerde docenten die zelf in de vastgoedpraktijk staan of er vaak mee te maken krijgen.

Voor elk wat wils

In het gevarieerde aanbod van VIVO vindt iedere vastgoedmakelaar zijn gading. Ook met de verschillende formules (korte opleidingssessies, studiedagen, congres, vastgoedacademie …) spelen we in op de wensen van onze klanten en de actualiteit.

Goed en snel geholpen

Via het overzichtsaanbod dat tweewekelijks wordt aangepast en de driemaandelijks nieuwsbrief, vind je meteen de opleiding die je zoekt. Toch nog vragen? Het VIVO-team staat steeds voor je klaar!

Opleidingen op maat

Vind je jouw gading niet terug in het aanbod? Geen nood, wij werken ook specifieke opleidingen uit op maat van een kantoor of een beroep. Heb je een specifieke opleidingsvraag voor je kantoor? Wens je enkele medewerkers van je kantoor eenzelfde opleiding te laten volgen zodat ze nog meer resultaatgericht kunnen werken? Dan is een opleiding op maat het overwegen waard. We analyseren samen met jou je opleidingsbehoeften, zoeken een gepaste spreker en bezorgen je een offerte.

Steeds goedkoper

Betaal met de KMO-portefeuille. Zo betaal je minder voor je opleiding. Voor stagiair-vastgoedmakelaars hanteren we speciale tarieven.
Ben je student? Laat het ons weten en wij maken een speciaal tarief op voor jou.

BIV-erkende vormingsuren

VIVO is erkend als vormingsverstrekker voor het BIV. Onze opleidingen komen dus in aanmerking voor de verplichte permanente vorming van het BIV. Het exact aantal erkende opleidingsuren, wordt bij elke opleiding vermeld.

Steeds een handig naslagwerk mee naar huis

Met de verzorgde syllabus die je mee naar huis krijgt, fris je in geen tijd je kennis weer op.

Verzorgde omkadering

Alle VIVO-opleidingen vinden plaats in verzorgde locaties met alle faciliteiten en ruime parkeermogelijkheden.

Jouw mening telt

De door jou ingevulde evaluatieformulieren zijn voor ons de basis voor het ontwikkelen van nieuwe programma’s op maat van de vastgoedprofessional.

 

Privacy beleid | Cookie beleid | ORIS Webdesign & Drupal Development