💡 Tip 1:  Omgaan met digitale stress

Er wordt steeds vaker thuis of onderweg gewerkt. Mensen kunnen vervreemd, onzeker en "gestresseerd” geraken door gebrek aan persoonlijk contact en feedback. Daarnaast komt er een stortvloed van nieuwe tools/ technieken/ communicatiemiddelen bovenop die u het gevoel heeft voortdurend overprikkeld te zijn.  

Tijdens deze opleiding leer je hoe er meer slim vertrouwen kan zijn en krijgt u praktische tips die u helpen om terug rust en controle te vinden.  Er wordt ruimte voorzien voor de situatie van de deelnemers.  

Sessies op 7 of 8 april

💡 Tip 2:  Samen werken aan documenten via Sharepoint met meerdere personen tegelijk

In deze basisopleiding leert u hoe u SharePoint sites efficiënt kan gebruiken. De nadruk wordt gelegd op basisprincipes van SharePoint, die in elke SharePointomgeving vaak worden gebruikt en toepasbaar zijn.  

Sessies op 31 maart of 20 april

💡 Tip 3:  Leiding geven op afstand: basics en tools

Vandaag werken meer en meer mensen werken thuis, onderweg of in projectgroepen. Als leidinggevende hebt u dus hoe dan ook te maken met leidinggeven op afstand. Vaak zitten leidinggevenden met vragen als: 

“Hoe kan ik de werkzaamheden van medewerkers evalueren als ik ze niet zie?”

“Hoe communiceer ik nu het meest efficiënt op afstand?” 

“Hoe creëer ik een goede band ondanks de afstand?”

Tijdens deze interactieve training gaan we in op deze vragen en schenken hierbij veel aandacht aan de situatie van de deelnemers. We bekijken hoe u alles kan concretiseren en met welke tools van Office 365, die u meteen ook kan uitproberen. Een basiskennis Office 365 is aangeraden.

Sessies op 12 april of 15 april of 18 mei.

💡 Tip 4: Sharepoint voor power-users

In deze SharePoint opleiding leert u de beheersfuncties van SharePoint kennen op het niveau van sites en documentbibliotheken, zodat u kan starten met het inrichten van uw eigen sites en bibliotheken voor uzelf en uw team.

Sessies op 30 maart of 19 april of 18 mei