Opleidingen op maat

Kies voor de groei en kennis op maat van jouw team! Door te investeren in een duurzame toekomst van je medewerkers en je organisatie kan jij het beste halen uit je team én jezelf. Geloof jij in de positieve impact van professionele training op de werkvloer? Wij ook!


Waarom een in company opleiding organiseren in je kantoor?
- Een vliegende start voor nieuwe rekruten: met een op maat gemaakt onboardingstraject bouw je niet alleen aan de competenties van je nieuwe collega. Je stimuleert ook hun betrokkenheid en motivatie! 
- Voortdurend groeien en ontwikkelen: onze opleidingen bieden je werknemers de juiste kennis en vaardigheden om uit te blinken en hun talenten verder te ontwikkelen.
- Teamcohesie op lange termijn: Een wendbaar en zelfsturend sterk team excelleert in communicatie, innovatie en samenwerking. Met de juiste mindset en ambitie stoom je je team klaar voor de (snel veranderende) toekomst.
- Conformeren aan de arbeidsdeal: Sinds 2022 ben je als werkgever verplicht een opleidingsplan op te stellen voor organisaties met minstens 20 werknemers. Met een goed voorbereid opleidingsplan voldoe je aan de wetgeving én geef je je medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen.


Overtuigd? Dit kunnen wij je aanbieden:
- Op maat gemaakte oplossingen: we richten ons op specifieke uitdagingen in je team of organisatie. Samen met jou stellen we de leerbehoeften, de doelen en de verwachte resultaten scherp.
- Flexibiliteit in planning: lesdata, lestijden en locatie kunnen volledig worden afgestemd op je voorkeur en agenda.
- Persoonlijke match met de docent: we selecteren de coach/expert die perfect inspeelt op je doelstellingen op de manier die voor jou werkt!
- Intakegesprek en evaluatie: elke in company opleiding start met een intakegesprek om de noden en verwachtingen in kaart te brengen. Zo garanderen we je de best mogelijke invulling van de opleiding. Na afloop toetsen we tevredenheid en kwaliteit af via een persoonlijk evaluatiegesprek.
- Financiële ondersteuning: maak optimaal gebruik van financiële voordelen via de kmo-portefeuille, het opleidingsbudget van Fonds323 of andere financieringsvormen.
 

Interesse in een opleiding bij jou op kantoor of op locatie? Wens je graag persoonlijk advies? We geven je graag meer informatie en waken samen over de groei en ontwikkeling van je team.
Je kan ons telefonisch bereiken op 09/245 54 07 of via ons online contactformulier (zie hieronder). 
 

▶ Vul onderstaand formulier in en klik op versturen 

 

▶ We analyseren samen met jou de opleidingsbehoeften en zoeken samen een gepaste spreker

 

▶ Eenmaal alles uitgeklaard is, bezorgen we je een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Gelieve uw voornaam in te geven
Gelieve uw familienaam in te geven
Gelieve een geldig nummer in te geven
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven
Gelieve een functie in te geven
Gelieve uw bedrijf in te geven
Gelieve extra informatie te geven

An unhandled error has occurred. Reload 🗙