Fiberwerfbezoek, een must voor syndici (erkend voor 4 BIV-uren)

BIV erkende uren: 4u

Inhoud

Fiberwerfbezoek, een must voor syndici (6u)

Fiber is de toekomst voor heel wat digitale toepassingen in mede-eigendom. Toch bestaat nog veel onduidelijkheid over het wat en hoe bij vastgoedbeheerders en VME’s.

Daarom bieden we je als syndicus een unieke kans om tijdens een infosessie zelf de aanleg en het onderhoud van het nieuwe glasvezelnetwerk te ontdekken in de praktijk. Zo kan je beter inschatten waarover het precies gaat en die boodschap ook meegeven aan je VME’s.

Experts nemen je mee in een begeleid bezoek. Je gaat van de wijkcentrale tot de hoofdbekabeling in de straat, van de verticale bekabeling in een appartementsgebouw tot het eindpunt – de glasvezelcontactdoos - in een woning. Je doorloopt het volledige traject, zoals het beschreven staat in de technisch gebouwverslagen van Fiberklaar die ook jij te zien krijgt bij de installatie van een fibernetwerk. Je krijgt dus meer inzicht in de gevolgde procedures en het waarom. Ondertussen leer je alles over de basisprincipes van glasvezel en over hoe glasvezel het fundament wordt voor heel wat toekomstige innovaties, ook in je beroep als syndicus.

Na dit bezoek ben je helemaal up-to-date rond connectiviteit en digitalisering, met de nadruk op de toepassing in appartementsgebouwen. Maar je leert er ook heel wat over de invloed ervan op ons dagelijkse leven. Er wordt uiteraard tijd voorzien voor het beantwoorden van je vragen.

De lunch wordt je gratis aangeboden door Fiberklaar.

Doelgroepen

  • Vastgoedbemiddelaars
  • Vastgoedbeheerders
  • Vastgoedexperten
  • Vastgoedpromotoren
  • Bedienden
  • BIV-stagiairs

Planning

Antwerpen
Donderdag 20 Jun. 2024 - 09u00 - 15u00
6u Thomas Sips
Docenten
VIVO_Category-bouwtechnisch.png
(bouw)technisch

24 opleidingen

Anderen bekeken ook

Er is een fout opgetreden. Probeer de pagina te herladen en opnieuw te proberen. Reload 🗙